Pink Ribbon Sleutelhangers

11,95

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Pink-Ribbon-Sleutelhangers

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Bestellen
Omschrijving

Er zijn 3 verschillende soorten sleutelhangers. Je kan ze personaliseren met bv een naam of een datum. Heb je een ander idee dan kan je een e-mail sturen om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is Pink Ribbon?

Pink Ribbon is een wereldwijd erkend symbool dat staat voor bewustwording van borstkanker. Het doel van Pink Ribbon is om voorlichting te geven, onderzoek te financieren en steun te bieden aan mensen die getroffen zijn door borstkanker. Het roze lintje is een teken van solidariteit en hoop voor iedereen die met deze ziekte te maken heeft.

Mijn Bijdrage aan de Strijd tegen Borstkanker

De sleutelhangers die ik maak, zijn niet alleen mooie accessoires, maar hebben ook een diepere betekenis. De helft van de opbrengst van elke verkochte sleutelhanger (dus ook de helft van de verzendkosten) zal worden gedoneerd aan Pink Ribbon. Op deze manier hoop ik een steentje bij te dragen aan de belangrijke missie van deze organisatie: het vergroten van de overlevingskansen en het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met borstkanker.

Een Persoonlijke Reden

Dit project is voor mij bijzonder belangrijk en persoonlijk. Achttien jaar geleden verloor ik mijn moeder aan de meest agressieve vorm van borstkanker. Haar strijd en haar moed hebben een blijvende indruk op mij achtergelaten. Met deze sleutelhangers wil ik haar herinneren en eren. Het is mijn manier om haar nagedachtenis levend te houden en om andere mensen te helpen die dezelfde strijd doormaken.

Ik hoop dat jullie deze sleutelhangers net zo speciaal vinden als ik, en dat ze jullie zullen inspireren om bij te dragen aan een wereld zonder borstkanker. Samen kunnen we een verschil maken.

Bedankt voor jullie steun.

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder