Over ons

Lekkernep is gespecialiseerd in het maken van namaak gebak, koek en snoep. 

 

De lekkernijen zijn gemaakt van allerlei niet eetbare materialen. Geen standaard fabriekswerk maar alles wordt met de hand, liefdevol en zorgvuldig gemaakt. Hierdoor krijgt iedere lekkernij een unieke uitstraling.

Op deze site vindt u dan ook allerlei originele en authentieke taarten, cupcake’s, bonbons, allerlei snoepgoed en andere lekkernijen. Voor iedere ‘smaak’ is er wel iets te vinden.

Lekkernep was was begonnen met Kadotiek.com in 2013 en is toen het meest bekend geworden door het maken van nep macarons. De beroemdste Franse koekjes, een echte delicatesse, in allerlei verschillende vrolijke kleurtjes. Ze zijn ook gebruikt bij het bekende merk Riviera Maison (RM) als decoratie. De macarons zijn echt speciale koekjes om in huis te hebben die iedereens aandacht trekt. En als ze eenmaal je aandacht trekken dan wil je ze ook echt hebben!

Er wordt door ons ook vaak samengewerkt met bedrijven die werkzaam zijn binnen de entertainment zoals theaters, pretparken en tv. Een aantal opdrachten zie je staan in mijn portfolio. Ook bedrijven die zich bezig houden met reclame en de marketing weten inmiddels de weg naar ons te vinden.

En natuurlijk de vrolijke en feestelijke vilt taarten zijn ook erg geliefd bij basisscholen, kinderopvang en gastouders. Zo wordt iedere verjaardag echt een feest!

Ontdek ook het aanbod houten speelgoed speciaal voor kinderen voor uren speelplezier. Zo kan je gezellig met mama of je vriendinnetjes genieten van een kopje thee met koekjes, bonbons of een taartje. Smullen maar!!

We doen er alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Het is niet voor niets dat de meeste van onze klanten steeds weer bij ons terugkomen.

Kan je iets niet vinden of heb je een vraag? Laat het mij weten via info@lekkernep.nl.