Wie ben ik

Bianca Damsteeg

Ik ben Bianca, 43 jaar, getrouwd en moeder van drie vrolijke kinderen. Twee jongens van 12 en 11 jaar en een meisje van 7 jaar. Dus een aardige drukke bedoeling. Ik ben een home staying mom hoe ze dat zeggen. Naast alle huishoudelijke taken en de zorg voor de kinderen maak ik nep gebak, koek en snoep. Wat eigenlijk een uit de hand gelopen hobby is geworden.

Ik heb altijd een passie gehad voor lekker eten. Dat begon al toen ik jonger was om op zondag samen met mijn moeder nieuwe recepten uit te proberen. En eigenlijk ben ik nog steeds altijd opzoek naar nieuwe recepten. Al dat lekkere eten was niet bevoordelijk voor mijn lijf en heb ik vorige jaar een omslag gemaakt naar koolhydraatarm eten. Dus een hele nieuwe wereld om te ontdekken en genoeg recepten om weer uit te proberen. Mocht je lekkere recepten hebben of tips? Graag!

In 2013 toen mijn kleine mannen al iets ouder waren was ik opzoek naar een hobby. Ben altijd creatief geweest en hoe leuk was het om mijn passie voor lekker eten en mijn creativiteit te combineren. Zo ben ik begonnen met het maken van namaak gebak. Eerst kleine lekkernijen zoals bonbons of mini cupcake's. En ben het toen steeds verder en verder gaan uitbreiden met nieuwe lekkernijen, allerlei verschillende materialen en technieken. Doordat ik mijn ziel en zaligheid erin bracht en door mijn enthousiasme te laten zien heb ik erg leuke opdrachten mogen krijgen. Neem hiervoor een kijkje bij mijn portfolio.

Alles maak ik met veel liefde en hoop dat jullie ook zoveel kunnen genieten van mijn decoratie gebak, koek of snoep als wat ik doe.

Veel liefs heart
Bianca