Wie ben ik

Wie ben ik

Wie ben ik
Wie ben ik Wie ben ik

Wie ben ik

Geplaatst op 25-3-2023 door Bianca Damsteeg

Bianca Damsteeg

 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Bianca Velthove, getrouwd en ik ben een 43-jarige moeder van drie kinderen, twee jongens van 12 en 11 jaar en een dochter van 7 jaar oud. Ik ben een zogenaamde "home staying mom", wat betekent dat ik thuisblijf om voor mijn kinderen en het huishouden te zorgen. Natuurlijk zou ik ook graag willen werken, maar het moet wel goed te combineren zijn met mijn drukke leven thuis.

Om mijzelf verder te ontwikkelen en mijn kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, heb ik via een STAP- budget de opleiding Social Media Management afgerond en ben ik nu bezig met een opleiding tot Junior Data Engineer. Het is soms druk en uitdagend om dit te combineren met mijn gezin en huishouden, maar ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en mijn vaardigheden te verbeteren.

Ik heb altijd al een passie gehad voor lekker eten. Vroeger, toen ik nog jong was, probeerde ik op zondag samen met mijn moeder nieuwe recepten uit. Het was altijd leuk om nieuwe smaken en combinaties te ontdekken. Deze passie voor eten is altijd bij mij gebleven en ik heb door de jaren heen veel verschillende recepten uitgeprobeerd en lekkernijen gemaakt. Of het nu gaat om een uitgebreid diner voor familie en vrienden, een taart voor een verjaardag of gewoon een lekkere snack voor bij de koffie. Ik vind het altijd leuk om iets nieuws te creëren en mensen te verrassen met mijn kookkunsten. Vorig jaar besloot ik om mijn eetpatroon om te gooien en over te stappen op koolhydraatarm eten. Dit was een hele nieuwe wereld voor mij en ik heb al ruim 20 kilo kunnen afvallen. Maar ik ben nog steeds op zoek naar nieuwe recepten en tips, dus als je die hebt, deel ze dan gerust met me!

Mijn moeder was niet alleen een keukenprinses, maar ook erg creatief. Ze maakte bijvoorbeeld brooddeeg figuren die je aan de muur kon hangen of poppen van klei en kon ook zelf kleding maken. Eigenlijk was ze van alle markten thuis. Vaak waren we samen te vinden in de hobbywinkel om weer een nieuw project uit te zoeken wat we samen konden maken. Door haar heb ik niet alleen mijn liefde voor lekker eten ontwikkeld, maar ook mijn creativiteit.

Na de geboorte van mijn eerste kind zijn we verhuisd van Voorburg naar Hellevoetsluis. Ik had geen baan meer en was op zoek naar een hobby waarin ik mijn creativiteit kwijt kon. Zo ben ik begonnen met het maken van decoratief gebak. Eerst begon ik met bonbons en kleine petit fours, maar vanuit daar ben ik steeds verder gaan uitbreiden en specialiseren. Met heel veel enthousiasme en liefde maak ik al mijn lekkernijen. Het is voor mij belangrijk dat ik elke keer weer iets bijzonders kan creëren en dat ik mensen kan verrassen.

Als je nieuwsgierig bent naar mijn creaties, kun je een kijkje nemen in mijn portfolio of de foto's van tevreden klanten bekijken. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en ideeën, dus als je een speciaal verzoek hebt, laat het me gerust weten.

Bedankt voor het lezen van mijn blog, ik hoop dat je ervan hebt genoten!
Veel liefs heart
Bianca


 

Namaak gebak, nep gebak, decoratie, woonaccessoires

Reacties



Let op: HTML wordt niet vertaald!
Blogcategorieën
Recente berichten
Wie ben ik
Lekkernep is gespecialiseerd in het maken van nep gebak, koek en snoep....
Terug naar de Opleiding Data Engineer
Terug naar de Opleiding Data Engineer...