Terug naar de Opleiding Data Engineer

Terug naar de Opleiding Data Engineer

Terug naar de Opleiding Data Engineer

Terug naar de Opleiding Data Engineer

Geplaatst op 16-5-2023 door Bianca Damsteeg
Vandaag ben ik weer vol goede moed verder gegaan met mijn opleiding tot Data Engineer van de Bit Academy. Het is een uitdagend traject waarin ik mijn kennis en vaardigheden op het gebied van data-analyse en -beheer verder ontwikkel. De opdrachten zijn soms best pittig, maar dat maakt het juist interessant.

Maar laten we het ook even hebben over het weer. De zon begint gelukkig weer te schijnen, maar het is nog steeds koud. Eerlijk gezegd ben ik daar wel een beetje klaar mee. Gisteren had ik het zelfs zo koud dat ik uiteindelijk de verwarming maar heb aangezet. 

Gelukkig zie ik tekenen van de naderende lente om me heen. De wereld wordt langzaam groener, de bloemen beginnen te bloeien en ik heb zelfs een paar schattige kleine meerkoetjes gespot tijdens mijn wandeling. Het is geweldig om de natuur tot leven te zien komen na een lange winter.

Moeder meerkoet met baby meerkoetjes

Ik kan haast niet wachten op het warme weer, wanneer ik eindelijk zonder jas naar buiten kan en de zonnestralen op mijn huid voel. Het is alsof het hele seizoen bruist van vernieuwing en positieve energie, en ik kan niet wachten om me er helemaal in onder te dompelen. De gedachte aan lange zomeravonden, buiten zijn en nieuwe avonturen beleven brengt een enorme enthousiaste in me naar boven. Het is een tijd waarin ik volop kan genieten van de kleine geneugten van het leven.

Vanavond staat er een heerlijke maaltijd op het programma. Ik ga genieten van een bord dampende pasta met een zelfgemaakte verse saus. Ik ben dol op de combinatie van verse groenten en geraspte kaas die ik er rijkelijk overheen strooi. Uiteraard heb ik zelf gekozen voor koolhydraatarme pasta en ik maak er een heerlijke frisse salade bij.

Het leven als student Data Engineer is misschien soms uitdagend, maar het is ook ontzettend lonend en ik kan niet wachten om nog meer te leren en te groeien.

Op naar een productieve dag en een heerlijke avond vol smaakvolle gerechten!

Liefs,
Bianca




 
Data Engineer, Opleiding, Lente, Zomer

Reacties



Let op: HTML wordt niet vertaald!
Blogcategorieën
Recente berichten
Wie ben ik
Lekkernep is gespecialiseerd in het maken van nep gebak, koek en snoep....
Terug naar de Opleiding Data Engineer
Terug naar de Opleiding Data Engineer...